Värdefull kunskap inom fordonsindustrin

Tecto Transaction är ett bolag inom verksamhetsutveckling med ett tydligt fokus på teknik drivna transaktioner. Det innebär att vi är ett nationellt företag med värdefulla kunskaper om fordons- och fastighetsmarknaden. Vi hanterar transaktioner med tillgång till marknadskunskap på lokal såväl som internationell nivå.

Våra insatser löper över många olika områden och kan handla om allt från rådgivning, värdering, due diligence och rena övertag, inköp och eller uppdrag för försäljning.

Ema Cavka blir ny ansvarig på Tecto Transactions

2022

Den 2 maj tillträder Ema Cavka som ny General Manager för Tecto Transaction. Med bra erfarenhet kring komplex försäljning och med tidigare eget eCommerce bolag träder hon in i rollen med uppdrag att leda dess fortsatta utveckling på marknaden och skapa en ny strategisk position för Tecto Transactions.

– Vi välkomnar Ema Cavka och är mycket glada att hon har accepterat rollen som General Manager hos oss på Tecto Group. Vi har sökt en stark och värdestyrd ledare som trivs med att driva företag i en hög förändringstakt. Hennes affärsmannaskap och erfarenheter från både fastighetsbranschen och eCommerce är en styrka som kommer att vidareutveckla Tecto Transaction i en positiv riktning till glädje för våra kunder, säger Mattias Nilsson, Tecto Groups ordförande.